Rainbowblanket….

Het was een hele bevalling, en het duurde soms even maar eindelijk maakte ik dan deze herfstvakantie mijn rainbowblanket af! Tijn wilde graag een regenboog deken en ik vond dat een heel goed idee aangezien we hier gek zijn op regenbogen.

Even was ik haar zat gooide haar in de hoek en dan ineens heb ik weer zin om verder te gaan. En dat is nou nét het leuke van haken je kunt verder gaan als je zin hebt en stoppen als je er klaar mee bent.

Mijn deken inspiratie haalde ik bij Grimms vandaan. Wij hebben namelijk de prachtige houten Grimms regenboog waar de jongens helemaal dol op zijn. Ze bouwen er met een beetje fantasie van alles mee!

herfstvakantie 2014 045 herfstvakantie 2014 046 herfstvakantie 2014 047 herfstvakantie 2014 060

Deze zaterdag ochtend in de herstvakantie zat Tijn heerlijk warm op de ipad op de bank onder de deken.

Even bijkomen van alle leuks wat we deze vakantie gedaan hebben!

6 gedachten over “Rainbowblanket….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s