Lego birthday party!

Al weken keek hij uit naar deze dag, zijn 6e verjaardag. Zo leuk om te zien dat ze met ieder jaar dat ze ouder worden zich meer en meer verheugen op ‘de grote dag’. Al is het ieder jaar wel heel druk eerst sinterklaas, dan kerst dan oud en nieuw en alsof dat nog niet genoeg feestjes zijn komt Tijn’s verjaardag er nog even achteraan. Om 7 uur stond hij vanmorgen naast mijn bed ‘Mama ben ik vandaag dan écht jarig’? ‘Ja vandaag écht schat…’

Ikzelf kan het maar amper geloven, mijn kleine grote man alweer 6 jaar! 6 jaar geleden dat hij geboren werd en ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Meestal probeer ik wel een thema aan onze verjaardagen te geven, en dit jaar wilde meneer een Lego feestje… Nou zo moeilijk kan dat niet zijn met een beetje Pinterest, Google en m’n eigen ideeën is het wel goed gekomen.

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 028

2015-01-04 Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!!

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 050

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 082

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 070

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 056

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 052

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 042

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 100

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 090

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 033

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 032

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 037

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 105

Het shirt van Tijn liet ik hier maken

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 083

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 049

Deze kleurplaat met krijtjes en iets lekkers hadden wij als traktatie. De krijtjes maakte ik door een paar pakken goedkope krijtjes te kopen in stukjes te hakken en op 180 graden in een lego mal (die ik hier kocht) in de oven te bakken, even buiten af laten koelen eruit drukken en voilà klaar zijn je lego krijtjes.

krijt2 krijt1

Hiep hiep hoera Tijn 6 jaar!!! 111

ring

Voor de vrienden, familie en buren die kwamen om onze grote kerel te feliciteren wij zijn gezegend met zulke lieve mensen die zo gek zijn op onze zoon! Dank daarvoor! Voor alle gezelligheid, cadeaus en vrolijkheid!

 

2 gedachten over “Lego birthday party!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s