Kikkerrace!

De laatste tijd is er nogal wat rivaliteit tussen de jongens, vooral Tijn is er erg goed in om overal een wedstrijdje van te maken. ‘Wie het eerste tanden heeft gepoetst!’ ‘Wie er het eerste boven is!’ ‘Wie er het eerst de tv uit heeft gezet!’ ‘Wie er het eerst de jas aan heeft!’ Soms best heel vermoeiend omdat zijn 2 jarige broertje uiteraard niet op kan tegen een 6 jarige kleuter en dus verliest hij deze strijd vrijwel altijd met de nodige drama nadien. Ik dacht misschien heeft Bram meer geluk met dit spelletje en kunnen ze eens echt tegen elkaar “strijden”

Zo hielden wij dus vanmiddag een heuse ‘kikkerrace’

Ik vouwde een aantal origami kikkers volgens dit filmpje, als je de kikkers goed vouwt kunnen ze springen en kun je je eigen kikkerrace beginnen, maak een start en finish doormiddel van een stukje masking tape op de vloer.  De kinderen vonden het geweldig!

Kikkerrace 002

Kikkerrace 009

Kikkerrace 037

Kikkerrace 055

Kikkerrace 041

Kikkerrace 081

Kikkerrace 051

Kikkerrace 034

Kikkerrace 013

Veel plezier met je eigen kikkerrace!

4 gedachten over “Kikkerrace!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s