Wie ben ik…

 

Ik ben Marloes 36, samen met mijn man Carlo al 17 jaar samen. We wonen in het heerlijk bruisende Enschede en inmiddels ben ik ook moeder van 2 lieve jongens (Tijn 2009 en Bram 2012) Ik ben al 20 jaar kapster bij Ami Kappers en dat doe ik parttime zodat ik mijn ook veel bij mijn kinderen kan zijn.

Ik wil ze zien opgroeien en bloeien en ben daarom ook veel thuis en knutsel graag met ze en we gaan er veel op uit samen in het mooie Twente en omgeving!

weekendje Beekse Bergen met Kjeld en Chris 076

Ik blog over de dagelijkse dingen die je als moeder tegen komt. Ik hou van creatief bezig zijn, koken, lezen, wandelen, (digitaal) tekenen, brieven schrijven en fotograferen is inmiddels ook een grote passie.

Mijn jongens geven me dagelijks een grote portie inspiratie die ik met beide handen aangrijp om daar weer heerlijk over te bloggen. Ook pin ik mij een ongeluk op Pinterest ik pluk van alles van internet maar ook dingen om mij een in het dagelijks leven wat mij inspireert en probeer dat dan zo precies mogelijk na te maken, óf geef er juist mijn geheel eigen draai aan.

 

thumbnail_IMG_0422

 

Dit is mijn veilig haven om te bloggen over liefde, geluk, mijn gezin en mijn interesses hier kan ik even de “wat mindere dingen” in de wereld vergeten en ik wil het hier dan ook vooral heel positief en gezellig houden!

Ook ben ik trotse gastblogger bij VETTT hét platform voor jonge ouders in Twente!

topimg

Leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn online dagboek!

2 gedachten over “Wie ben ik…

  1. Marloes, Carlo, Tijn en Bram, heel hartelijk dank voor jullie kaart. “Get well soon” staat er op de voorkant – en dat is precies wat ik probeer te doen. Veel slapen, beetje lezen, genieten van thuis en tuin. Het komt goed! Veel sterkte in deze periode. Met vriendelijke groet, Bruno Bruins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s