Dit ben ik…

Hallo allemaal!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Marloes 33 jaar mama van 2 jongens Tijn van 6 (04-01-2009) en Bram van 2 (25-07-2012). Ik kook, haak, fotografeer, bak en maak graag leuke DIY’s thuis met de jongens of alleen.

Ik speur graag op Pinterest maar haal ook veel inspiratie uit de dingen om mij heen en natuurlijk van mijn 2 kleine jongens die me naast mijn werk flink bezig houden. Ik werk parttime als kapster  in Oldenzaal.

                                                     

Dit blog is een plek waar ik dingen met jullie deel waar ik blij van word en wil dit dan ook graag een heel blij en positief plekje houden!

Veel plezier met lezen en laat even een berichtje achter!

Groetjes Marloes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s